Boxershorts voor heren

Boxershorts voor heren

Toen de eerste boxershort op de markt kwam, rond 1800, was die precies gemaakt uit tentzeil…Ze vielen ruim en werden in de jaren 30 populair, gemaakt uit wol, zijde of katoen.
Vooruitstrevende lingeriemerken schakelden snel over naar synthetische stoffen zoals nylon, viscose en lycra voor maximaal comfort en kwaliteit.

Smartbodywear.nl maakte de sprong in e-commerce mee en zijn een prima online verkoper van toonaangevende mannen ondergoed. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar luxe ondergoed geven ze klanten een premium klantenservice en dragen onze mannen hippe boxers in de laatste mode.

Trendy boxershorts, ook online!

Het uiterlijk van herenondergoed wordt steeds belangrijker. Elk seizoen komen er weer nieuwe ontwerpen uit. Bij de jeugd zijn opvallende boxershorts populair want een randje dat toevallig opvalt is zeker niet erg! De meeste mannen hebben echter geen tijd of interesse om meerdere lingeriezaken af te lopen. Daarom is het online shoppen bij boxers heel gemakkelijk.
Smartbodywear.nl heeft een breed assortiment aan comfortabele en trendy boxershorts Met enkele muisklikken bladert u door de online catalogus op zoek naar de boxershort die past bij uw persoonlijkheid!

Merken en maten

Shop bekende en fascinerende namen zoals Jockey, Bruno Banani, Vincent Motega en Bleuforet. We gaan van S tot XXXL en verkopen losse stukken of voordelige duo of trioverpakkingen. Nee een kijkje op de site voor het meest gedragen kledingstuk…

Comments are closed.