Modebewuste mannen kiezen Salvatore Piccolo shirts

Modebewuste mannen kiezen Salvatore Piccolo shirts

Liefhebbers van modieuze Italiaanse herenkleding weten dat een stijlvolle outfit niet compleet is zonder een shirt van topkwaliteit. Al sinds 1351 leidt de beroemde modevakschool Confraternita dei Sartori in Napels jonge Italianen op tot kleermakers. Sommige ambitieuze afgestudeerden beginnen voor zichzelf en zo is in en rond Napels een hoogwaardige mode-industrie ontstaan met veelal kleine ateliers die op ambachtelijke wijze mode van de hoogste kwaliteit leveren. Salvatore Piccolo is zo’n klein Napolitaans modemerk dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in modieuze herenshirts. De stijlvolle overhemden voor mannen van dit gerenommeerde label zijn in Nederland verkrijgbaar bij Pauw.com.

Salvatore Piccolo begon zijn carrière als vijftienjarig hulpje in het atelier van zijn moeder. Met haar opleiding aan de modevakschool en de vele jaren ervaring in haar atelier kon zij de talentvolle Salvatore opleiden tot kleermaker. Na enkele jaren besloten zij samen een winkeltje te openen waar handgemaakte shirts werden verkocht aan vrienden, kennissen en kooplui uit de buurt. De kwaliteitskleding viel zo in de smaak dat het merk al snel landelijke bekendheid genoot en inmiddels zijn de shirts wereldwijd verkrijgbaar.

Pauw.com heeft prachtige katoenen shirts van Salvatore Piccolo in het assortiment die je uitstekend kunt combineren met je garderobe!

Comments are closed.