Ray-Ban zonnebrillen geven elke outfit een upgrade

Ray-Ban zonnebrillen geven elke outfit een upgrade

Ray-Ban is zo’n 80 jaar geleden begonnen als producent van zonnebrillen voor de Amerikaanse luchtmacht en inmiddels uitgegroeid tot iconisch wereldmerk. Dit komt ook omdat Ray-Ban constant innovaties toevoegt en met de trends mee blijft gaan. Een Ray-Ban zorgt bij iedereen voor een stoere en chique uitstraling. Daarnaast zijn deze zonnebrillen sterk, flexibel, comfortabel en tijdloos.

Faciato.nl heeft een uitgebreide collectie van dit merk voor dames en heren. Bij dames is het Jackie Ohh model erg populair, omdat die een instant elegant effect geeft. De beroemde Wayfarer, met een sterk kunststof frame en lenzen in allerlei kleuren, is voor dames en heren geschikt. Door het vierkante model past deze bij elke gezichtsvorm. De Aviator is het meest klassieke model van Ray-Ban dat oorspronkelijk door piloten werd gebruikt en nu overal op straat te zien is. Dit speciale model heeft een metalen frame in goud- of metaalkleur en lenzen in ieders favoriete kleur. Vooral bij heren is dit stoere model erg populair. Daarnaast is de Clubmaster een erg gewild item. Het semi randloze model geeft een modieus en apart effect.

Bij het uitkiezen van een Ray-Ban is het handig om eerst het model uit te kiezen dat het meeste aanspreekt. Vervolgens zijn de lenzen belangrijk. Gepolariseerde lenzen weerkaatsen het licht erg goed, net als gespiegelde lenzen. Lenzen met een gradatie in donkerte zijn ideaal in de auto. Tenslotte is er keuze uit diverse kleuren, opvallend of gedistingeerd, naar ieders smaak. Bij Faciato.nl is absoluut een favoriete zonnebril van Ray-Ban te vinden!

Comments are closed.