Waarom heet een tank top een tank top?

Waarom heet een tank top een tank top?

Een tanktop vindt zijn oorsprong in het leger. Daar werd een lederen tanktop gedragen als bescherming bij het werken aan de legertanks. Gesmolten metalen druppels kunnen namelijk ferme brandwonden veroorzaken. Ondertussen is de textiel versie niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze worden unisex gedragen in neutrale of opvallende tinten en teksten en zijn een uitdrukking van een persoonlijke kledingstijl.

Sportkledij bij Gorillawear.com

Opgericht in de jaren 80 in de Verenigde Staten en nu wereldwijd verkrijgbaar, is dit een lifestyle merk in de mode van bodybuilding en fitness. Elk item is ontworpen voor echte ‘gorilla’s: cool en stevig, gemaakt uit een luxe stof, comfortabel en steeds passend! Niet enkel in de sportschool maar ook tijdens het werk of in je vrije tijd zijn de stretch tanktops net dat ietsje anders als iedereen anders.

Makkelijk online aankopen

De kledingstijl van Gorillawear.com trekt vooral atleten aan. Het is uniek, het zal passen, het zal niet scheuren en je creëert een authentieke en eigen look die uw lichaam verdient! Ideaal voor indoor en outdoor trainingen. In de online catalogus worden de nieuwigheden voorgesteld en bij het bestellen is een maattabel voorhanden. De maten gaan van S tot 3 x XL!

Comments are closed.