Woolrich jassen

Woolrich jassen

Weg is de metroseksueel en terug is de echte man. De echte man die echte outdoor kleding draagt en eruit ziet alsof hij zo dadelijk wat hout kan gaan kappen in het bos en terwijl nog zijn eigen maaltijd vangt ook. Woolrich jassen zijn de jassen voor die echte man. Herkenbaar aan hun ruige, natuurlijk, outdoor look zijn Woolrich jassen echte stijliconen geworden doorheen hun geschiedenis. Daarbij zijn de jassen overigens niet exclusief voorbehouden aan mannen: bij Pauw.nl kan je bijvoorbeeld ook de damescollecties en het assortiment voor kinderen terugvinden.

Ervaring troef

Woolrich jassen werd meer dan 175 jaar geleden opgericht met een simpel doel: een kwaliteitsvolle, praktische jas ontwikkelen. Het is een doelstelling die doorheen deze lange levensduur nooit verdwenen is maar integendeel zelfs: geperfectioneerd is. Woolrich dragen staat gelijk met de zekerheid van een warme en comfortabele ervaring zonder belemmerd te worden in je beweging. Niet verwonderlijk dan ook dat Woolrich ontzettend populair is bij bewoners van natuurgebieden en dergelijke. Benieuwd naar meer? De hele collecte valt te bekijken op PAUW

Fashion label

Voorbij is de tijd dat Woolrich jassen enkel bekend waren bij de inwoners van de eerder vermelde natuurgebieden. Vandaag de dag is Woolrich een heus fashion label. Iets aan de ruige look spreekt dan ook de modewereld aan. Combineer dit met de kwaliteit en duurzaamheid van deze legendarische jassen en je moet niet ver zoeken naar de reden waarom. Als je dus op zoek bent naar een jas met echte persoonlijkheid die toch fashionable is: Woolrich jassen.

Comments are closed.