Zeker geen teleurstelling!

Zeker geen teleurstelling!

Ik was een tijd geleden op zoek naar een goede zonnebril. Ik besloot eens te kijken op Faciato aangezien deze website mij was aangeraden door een vriendin van mij. Ze gaf me aan dat ze daar zonnebrillen verkopen van de meest bekende merken tegen een lage prijs. Voor mij hoeven merken niet zozeer maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt.

Na een tijdje te hebben rondgekeken op Faciato.nl, heb ik mijn zonnebril gevonden behorende bij het merk Ray-Ban. Dit merk staat bekend om de meest stijlvolle en kwalitatief goede brillen. Dat was wel één voorwaarde die ik aan mijn bril had gesteld: kwaliteit. Ik heb een account aangemaakt bij Faciato.nl en mijn bestelling geplaatst. Wat bleek? Ik heb een flinke korting mogen krijgen nadat ik een actiecode heb ingevuld tijdens mijn bestelling.

Na het plaatsen van mijn bestelling, ben ik nog wat rond gaan kijken op de website. De website verdient mijn complimenten voor zijn volledigheid en overzichtelijkheid. Nog diezelfde week had ik mijn bestelling thuis ontvangen en kon ik gaan genieten van mijn aankoop. Ik ben erg tevreden over Faciato. De afspraken zijn vanaf het begin duidelijk, daarnaast wordt je bestelling keurig en snel geleverd en kan je met je vragen altijd terecht bij de vriendelijke Klantenservice. Iedereen die op zoek is naar een online shop waar ze op een professionele manier brillen verkopen, zal door mij worden doorverwezen naar Faciato.nl! Mijn vriendin had helemaal gelijk en ik zal er de volgende keer weer zeker mijn aankopen doen.

Comments are closed.