Armbanden voor mannen

Armbanden voor mannen

Steeds vaker kiezen mannen voor meer accessoires dan alleen het horloge. De armband is daar het perfecte voorbeeld van. De hedendaagse armband is stoer, trendy en modern. De armband geeft de man karakter en laat zien dat er meer mogelijk is in de categorie mannen-accessoires.

Soorten armbanden
Naast de zilveren en gouden armbanden van de juwelier zijn er ook armbanden met edelstenen. Deze armbanden voor mannen zijn te vinden op violamilano.com. Naast dat de armbanden er prachtig uitzien zitten er dus ook nog echte edelstenen op. Deze edelstenen zien er niet alleen krachtig uit; dat zijn ze ook. Zo wordt er gezegd dat de edelstenen een bepaalde spirituele werking hebben.

Welke stenen zijn er?
Er is een groot assortiment edelstenen. Hieronder wordt de spirituele betekenis van een aantal edelstenen uiteengezet.

Amazoniet
Deze blauwgroene steen heeft een helende werking. Zo wordt er gefluisterd dat de steen een beschermende werking heeft voor negatieve invloeden en invloeden van buitenaf en brengt de steen balans.

Chrysopraas
De appelgroene kleur van deze edelsteen is niet alleen mooi, het schijnt ook zuiverend voor geest en lichaam te werken.

Lavastenen
Lavastenen zijn gemaakt van gestolde lava. In lavastenen verenigen vuur en aarde zich.

Sodaliet
Van sodaliet edelstenen wordt gezegd dat ze je zelfbewustzijn geven en ze je helpen bij het trouw blijven aan jezelf.

Rhodoniet
De rhodoniet steen is een genezer van geestelijk en fysieke wonden.

Dit is een kleine greep van het assortiment edelstenen op de armbanden. Naast deze edelstenen zijn er ook armbanden met Jasper-, Turqoise-, Mosterd- en natuurlijke- edelstenen of een mix van edelstenen.

Waar te vinden
De armbanden met deze edelstenen zijn te vinden op www.violamilano.com. Naast dat ze een mooie aanwinst zijn op jouw armen; zijn ze ook leuk om cadeau te geven!

Comments are closed.