Bontoni schoenen: uniek en exclusief!

Bontoni schoenen: uniek en exclusief!

Als het om mode gaat, zijn we in Italiƫ aan het juiste adres. Dat geldt uiteraard ook voor schoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hoge kwaliteit schoenen van Bontoni? Dit merk voegt kwaliteit en schoonheid samen tot unieke schoeisels die over de hele wereld een hoge waardering krijgen. Wat is er zo bijzonder aan dit merk?

Unieke werkwijze

Bontoni maakt gebruik van een unieke werkwijze om de schoenen allemaal op dezelfde goede manier te vervaardigen. Voor elke schoen zijn er honderden handsteken nodig en om de schoen op de juiste manier te produceren worden er ontzettend veel verschillende activiteiten uitgevoerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leer stikken en de bovenkant van de schoen op de juiste manier op de schoenleest krijgen. Als dit gebeurd is, laten ze de bovenkant een kleine maand rusten op de schoenleest om deze de perfecte vorm te laten krijgen. Vervolgens gaan de schoenmakers de vorm met de hand vast stikken.

Gelimiteerd aantal schoenen

Waar je van andere schoenen, honderdduizenden exemplaren kunt vinden over de hele wereld, is dat bij de schoenen van Bontoni niet het geval. Omdat het maken van de schoenen zo ontzettend veel tijd en moeite kost, is er een limiet van het aantal schoenen dat per jaar vervaardigd en dus verkocht wordt. Op deze manier worden de schoenen nog unieker en kunnen de makers de kwaliteit en het fantastische uiterlijk van de schoenen blijven waarborgen! Gelukkig kun je bij Pauw.nl de schoenen van Bontoni gewoon aanschaffen!

Comments are closed.