De perfecte balans vind je bij Woolrich

De perfecte balans vind je bij Woolrich

Niet veel merken kunnen zeggen dat ze al bijna 200 jaar kleding maken en verkopen. Als een merk dat wel kan zeggen, kunnen we eigenlijk vrijwel direct spreken van een exclusief merk. Woolrich is zo’n merk. Het is opgericht in de staat Pennysylvania in de Verenigde Staten en bestaat inmiddels al 180 jaar! We weten dat het merk buitenkleding ontwerpt. Maar wat weten we eigenlijk nog meer over Woolrich?

De juiste balans

Als er één merk is waar je kunt rekenen op veelzijdigheid dan is het wel Woolrich. Dankzij de ervaring van bijna twee eeuwen, weten zij bij dit merk als geen ander dat ieder mens uniek is en dat iedereen weer andere wensen heeft. Ook als het gaat om buitenkleding zoals jassen. Voor sommige is namelijk alleen het functionele daarin van belang: een jas moet de warmte vast houden in de winter en lekker zitten. Andere vinden ook het uiterlijk belangrijk. Woolrich heeft daar de perfecte balans in gevonden. De jassen van dit merk zorgen er voor dat je warm blijft. Daarnaast zijn er jassen met een chique uitstraling, maar ook casual sportieve jassen. Overigens zijn bij Pauw.nl de jassen van Woolrich beschikbaar.

Perfecte samenstelling

Woolrich doet er alles aan om de buitenkleding die ze ontwerpen van een zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn. Dat gebeurt onder andere door een perfecte samenstelling van zowel kunstmatige vezels als natuurlijke vezels. De kwaliteit van de producten gaat hierdoor zichtbaar omhoog.

Comments are closed.