De hoogste standaard in herenmode

De hoogste standaard in herenmode

Als het gaat om de tailleur-traditie van het Italiaanse Napels, kun je niet om Cesare Attolini heen. Dit geroemde wereldmerk maakt authentieke kleding die ervoor zorgt dat mannen wereldwijd buitengewoon stijlvol gekleed gaan. Een merk als levensstijl, exclusief en exceptioneel fraai. De mannelijke elegantie.

Napolitaanse weelde.

Het bedrijf dat al drie generaties de exclusieve kleding produceert, blinkt uit in elegantie en vakmanschap. Al haast honderd jaar weet het merk klanten aan zich te binden die stijl en uitdrukking waarderen. Die een uniek element in het straatbeeld vormen. De modieuze uitingen van Cesare Attolini zijn zonder compromis, met enkel de allerhoogste kwaliteit. Een uniek kledingmerk dat dankzij kennis, kunde en passie de garderobe vult met persoonlijkheid en charme. Deze Italiaanse meesters combineren klassieke stijlen met tijdloze concepten. Elk wonderschoon kledingstuk ademt de Italiaanse sierlijkheid uit.

Kleding met karakter.

Cesare Attolini is het onderscheidende merk voor de bewuste, stijlvolle man. De kleding van Cesare Attolini zijn verkrijgbaar bij Pauw.com. De Nederlandse multibrand-store, met oog voor stijl en geraffineerde heren- alsook dameskleding, is leverancier van het Italiaanse merk. Het passen van de exclusieve collecties van Cesare Attolini wordt met bekwaam advies van de winkelmedewerkers voorzien. Superieure overcoats, cotton shirts, jackets, denim trousers en nog veel meer, zijn te vinden op Pauw.com.

Comments are closed.