Personaliseer je kledingkeuze met een exclusieve zijden stropdas van Viola Milano

Personaliseer je kledingkeuze met een exclusieve zijden stropdas van Viola Milano

Het leven is te kort om saaie kleren te dragen, luidt een bekend spreekwoord. Wel, het leven is zeker te kort om saaie stropdassen te dragen.

Zijden stropdassen
Niets laat herenkleding zo tot zijn recht komen als het dragen van een zijden stropdas. Een zijden stropdas onderscheidt zich van een gewone stropdas doordat deze van 100% zuivere zijde is gemaakt. Daarbij zijn de zijden stropdassen van Viola Milano gemaakt door ambachtelijke kledingmakers, geïnspireerd door Napolitaanse invloeden, zorgvuldig uitgekozen op originaliteit en afgestemd op de individuele wens van de klant.

Viola Milano
violamilano.com levert klassieke, informele en tijdloze dassen met een Zuid-Italiaanse stijl. Met de exclusieve en luxe selectie inspireert Viola Milano mannen om door middel van het dragen van expressieve kledingstukken en toebehoren hun persoonlijkheid meer tot uiting te laten komen en daarmee te laten zien wie ze zijn. De handgemaakte dassen van Viola Milano zijn dankzij maatwerk en het persoonlijke contact met de klant wereldberoemd geworden.

Kenmerken van Viola Milano dassen
violamilano.com maakt dassen volledig op maat en ook aangepast naar de persoonlijke wensen van de drager. De dassen van Viola Milano zijn 3- tot 7-fold gemaakt, dat wil zeggen dat ze een evenredig maal gevouwen zijn om de duurzaamheid en consistentie te verhogen. Alle Viola Milano zijden dassen hebben handgemaakte zomen en randen. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Viola Milano en zo worden ook de zijden stropdassen met veel zorg en aandacht op maat gemaakt.

Comments are closed.