De mooiste pantalons vindt u bij PAUW

De mooiste pantalons vindt u bij PAUW

Bent u op zoek naar een pantalon van een sublieme kwaliteit en met een geweldige pasvorm, dan bent u bij de webshop van PAUW aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid – of het nu formeel, informeel, casual of sportief is – heeft PAUW de ideale pantalon of broek in de collectie.

Uitgebreide collectie pantalons en broeken

PAUW meerdere fysieke winkels en ook een uitgebreide webshop. In de webshop van PAUW vindt u een uitgebreide collectie pantalons en broeken van diverse topmerken. U bent hier aan het juiste adres voor de beste kwaliteit katoenen broeken, chino’s, shorts, jeans en joggingbroeken. Op PAUW vindt u onder meer collecties van Adriano Goldschmied, Brunello Cucinelli, Cesare Attolini, Incotex, Jacob Cohen en Kiton.

Bestel- en betaalgemak op PAUW

U kunt in de webshop van PAUW gemakkelijk betalen. Alle grote betaalsystemen en -kaarten worden hier geaccepteerd, onder meer Paypal, iDeal, American Express, Mastercard en Visa. Bezorging van uw bestelling op het door u gewenste adres is gratis. Uw bezorging wordt geleverd op het voor u meest geschikte moment. Ook het retourneren van uw bestelling is gratis op PAUW. Kijk voor een compleet overzicht van de geweldige collectie pantalons en broeken van PAUW op de webshop.

Comments are closed.