Echte Italiaanse klasse

Echte Italiaanse klasse

Voor mij is ViolaMilano.com echt absolute favoriet als het gaat om accessoires. Persoonlijk raakte ik heel snel uitgekeken op de dassen en sjaals in de reguliere winkels en had ik nooit het idee iets echt speciaals te hebben. Met de dassen van violamilano.com heb ik wel het gevoel een uniek stuk in handen te hebben en krijg ik regelmatig complimenten wanneer ik ze draag. Ook heb ik nu altijd een origineel cadeau bij de hand als er bijvoorbeeld een vriend of familielid jarig is en krijg ik altijd erg enthousiaste reacties op mijn keuze.

Zo nu en dan heb ik geen inspiratie voor een nieuwe outfit en dan helpt het mij altijd om even een kijkje te nemen op hun Instagram of Facebook. Ik krijg door de foto’s die ze plaatsen nieuwe frisse idee├źn voor mijn eigen garderobe en deze pas ik dan ook graag toe. Persoonlijk had ik nooit verwacht dat het toevoegen van accessoires aan een je kledingkast zoveel goed zou doen voor mijn persoonlijke stijl. Ik ben hierdoor blij verrast en ga stug door met experimenteren. Violamilano.com is trouwens niet alleen voor de man die erg gedurfd gekleed gaat, ook als je je wat soberder kleed hebben ze erg stijvolle items in hun collectie.

Comments are closed.