Gorilla Wear Newport sneakers

Gorilla Wear Newport sneakers

Een aantal weken geleden heb ik via Gorillawear.com de Newport sneakers in de kleur zwart aangeschaft. En wat ben ik blij met deze schoenen! Mijn oude fitnessschoenen waren aan vervanging toe, maar deze demping had ik vooraf niet verwacht. De schoenen hebben een perfecte pasvorm en tijdens het sporten ervaar ik de enorme demping van de schoenen. Ik heb geen last meer van mijn knieƫn of achillespees dus mocht je hier last van hebben dan zijn deze sportschoenen echt een aanrader! Ik ben zelf een actief sporter en sta meerdere keren per dag in de sportschool, dus als je op zoek bent naar schoenen die je meerdere keren per week kan dragen dan moet je echt overwegen om de Newport sneakers van Gorilla Wear aan te schaffen.

Zeer fijne pasvorm en goede demping

De eerste keer dat ik deze schoenen aantrok wist ik direct dat deze schoenen perfect bij mijn actieve levensstijl zouden passen. De pasvorm is namelijk perfect. Er zijn zeer veel maten beschikbaar en ik heb de schoenmaat gekozen die ik normaliter ook draag. De maatvoering van de schoenen passen dus perfect en de schoenen vallen niet klein of groot. De schoenen zijn bovendien zeer comfortabel te dragen tijdens het sporten, maar ook tijdens het wandelen of op het werk. Door de neutrale zwarte kleur zijn de sneakers eenvoudig te combineren met diverse outfits die zowel formeel als informeel kunnen zijn. De sneakers passen dus prima onder een jurkje, spijkerbroek of onder een nette jurk waardoor ze vrijwel dagelijks kan dragen. Het draagcomfort is er ook zeker naar, dus ik draag de sneakers dan ook hele dagen. De demping is perfect, waardoor ik er lange afstanden op kan lopen maar ook een workout in de sportschool mee kan voltooien. Rennen, springen en krachttraining is voor mij geen enkel probleem meer met deze sneakers.

Snelle verzending van de Newport sneakers

Bij online bestellingen ben ik soms wat sceptisch omdat de verzending soms lang kan duren. Bij Gorilla Wear is daar geen sprake van. Mijn bestelling van de Newport sneakers werd keurig ingepakt verzonden en ik had de sneakers dan ook snel in huis. Ik had vooraf nog wat vragen over de bestelling en deze werden door de klantenservice prima beantwoordt. Al mijn twijfels waren dus als sneeuw voor de zon verdwenen en ik heb met veel plezier en vertrouwen mijn bestelling geplaatst. Het uitpakken van de bestelling was een waar feestje! Ik zal zeker nog een bij Gorilla Wear een bestelling plaatsen.

Ondanks mijn twijfel vooraf en mijn ervaringen met andere merken sneakers ben ik volledig overtuigd. De Newton sneakers van Gorilla wear zitten heerlijk, zijn eenvoudig aan en uit te trekken en ze dempen zeer goed tijdens verschillende sessies in de sportschool. Ik ben helemaal om en zal zeker nog meer producten van Gorilla Wear bestellen. Ook raad ik dit merk aan bij vrienden of familie gezien de goede ervaringen die ik heb. En ondanks de twijfel vooraf heeft de klantenservice, die overigens zeer goed bereikbaar was, alle twijfel weggenomen. Ik geniet dus nog even verder van mijn prachtige en comfortabele sneakers die ik kan combineren met diverse outfits. De sneakers geven elke outfit namelijk een stoer uiterlijk en dat is waar ik bekend om sta. Een zeer goed passende sneaker dus!

Comments are closed.