Incotex: De beste broeken uit Venetië

Incotex: De beste broeken uit Venetië

Al meer dan 60 jaar maakt Incotex moderne en modebewuste broeken voor mannen over de hele wereld. Daarbij weet het broekenmerk zich feilloos aan te passen aan cultuur en tijd. Misschien is dat ook wel de reden dat Incotex van een klein atelier in Venetië is uitgegroeid door een modemerk dat over de hele wereld bekend is. In dit artikel vertellen we je wat Incotex nu eigenlijk zo uniek maakt als merk.

Casual én netjes

In 1951 ontstond het merk Incotex in de meest romantische stad ter wereld: Venetië. Sindsdien is het merk enorm gegroeid. Vandaag de dag ben je met dit merk vooral op de juiste plaats als je op zoek bent naar een nette broek. Of je nu een goede pantalon zoekt als onderdeel van een pak, of jezelf iets meer casual wil kleden met een chino broek; dit merk heeft ze voor je in het assortiment. En een groot gedeelte van dit assortiment is overigens te vinden bij Pauw.nl. Voor broeken die casual maar toch netjes zijn, ben je bij Incotex aan het juiste adres.

De perfecte pasvorm

Dankzij de wijze waarop de stoffen worden geselecteerd, hebben de broeken van Incotex altijd een perfecte pasvorm voor iedereen. Incotex werkt namelijk alleen met de beste stoffen en doet er alles aan om de broeken zo specifiek mogelijk te maken. Daarbij wordt tegelijkertijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken én van het traditioneel kleermakerswerk waarmee het werk ooit begon met haar wereldverovering.

Comments are closed.