Kwaliteit herenkleding vanuit een rijke traditie

Kwaliteit herenkleding vanuit een rijke traditie

Een hoge kwaliteit van casual, maar ook formele kledingstukken vanuit een van de rijkste tradities van Italiƫ, is de garantie van Orazio Luciano. Dit geroemd merk van de Napolitaanse school wordt geleidt door meester kledingmaker Orazio Luciano. De onberispelijke kleding van dit merk is verkrijgbaar bij Pauw.com.

Orazio Luciano

Afstammeling van bekwame tailleurs, richt Orazio Luciano zich op kwalitatieve, handgemaakte kleding vanuit de traditie. Het resultaat zijn exquisite en direct te dragen creaties. Opmerkelijk aan hun ontwerp is de zachte constructie, het goed gecombineerde materiaal en de zeer aantrekkelijk afwerking. Met veel toewijding en specifieke aandacht op elk product, heeft de kleding van Orazio Luciano een gegarandeerde, juiste pasvorm en zorgt voor het perfecte draagcomfort. De mannelijke verfijning is net dat extra element dat ervoor zorgt dat Luciano een ruime klantenkring heeft opgebouwd en behouden. Met handgemaakte naden, aangebrachte knopen, het canvassen van elk model: alles om waardevolle kleding te garanderen. Een ongekende commitment en zorg voor elke creatie. Daarnaast blijft Orazio Luciano in interactie met de klanten. Ze stemmen af en zorgen zo voor de wenselijke producten, zonder in te boeten op stijl of traditie.

Italiaanse gratie in de garderobe
In de collectie die beschikbaar is bij Pauw.com zijn onder andere zijden en linnen jackets, een wollen-kasjmier jas en een zijden pak van het geliefde merk te vinden. De traditionele outfits maken deel uit van het indrukwekkende assortiment van Pauw. Orazio Luciano is zonder opsmuk, maar met de dosis stijl die voor elke gelegenheid geschikt is.

Comments are closed.