Jacob Cohen: wat een jeans hoort te zijn

Jacob Cohen: wat een jeans hoort te zijn

Jacob Cohen is een naam die je vast bekend in de oren klinkt. Ondanks de vrij Engels klinkende naam is deze fabrikant van luxe jeans eigenlijk een Italiaans bedrijf. Naar goede Italiaanse gewoonte staat Jacob Cohen aan het front van de markt in de productie van trendy spijkerbroeken voor wie toch net dat tikje extra kwaliteit wenst te dragen.

Een voorstelling

Het is 1985 wanneer Nicola Bardelle beslist om een eigen bedrijfje op te richten. De man is een echte expert op het vlak van spijkerbroeken en vindt het hoog tijd om zijn creatieve genie ook met de wereld te delen. Een schot in de roos: Jacob Cohen is meteen een inslaand succes en rijgt de memorabele outfits en kritische erkenningen aan elkaar. Vandaag de dag staat dit familiebedrijf onder leiding van de zoon van Nicola, maar is aan de werkwijze niets veranderd. Spijkerbroeken van Jacob Cohen jeans worden gemaakt van hoogwaardig Japans denim en geproduceerd met de hand zonder vervuilende stoffen. Geen chemische producten of techniekenn, maar wel oude kennis. Dat betekent ook dat Jacob Cohen jeans een milieuvriendelijke alternatief zijn voor spijkerbroeken van andere fabrikanten. Combineer dat met de uitstraling en kwaliteit van de broeken en je begrijpt meteen het succes van Jacob Cohen.

Zelf eentje kopen?

Zelf op zoek naar zo’n pareltje voor jouw garderobe? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Pauw.com. Regelmatig vind je daar zelfs een leuke sale zodat je tegen een prijsje een topbroek in huis haalt. Perfect toch?

Comments are closed.