Meer comfort met wielerkleding

Meer comfort met wielerkleding

Te warme kleding, materialen die op bepaalde plekken schuren… Wie gaat wielrennen, wil natuurlijk niet dat kleding irriteert tijdens het fietsen. Wielrenners willen zich graag ten volste kunnen richten op het rijden zelf en het laatste dat zij dan kunnen gebruiken, is slechts zittende kleding. Zij doen er dan ook goed aan om wielerkleding te dragen. Zo is er veel meer comfort tijdens het rijden, onder meer omdat de kleding ademt en de stoffen gemaakt zijn van een heel licht materiaal, die vaak als een tweede huid zitten.

Op Sport44.com. is een mooi assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wielerkleding te vinden, van allerlei merken en voor zowel dames als heren. Het begint vaak al met onderkleding, want die moet net zo goed fijn zitten tijdens het fietsen en met name als het koud weer is. De speciale onderkleding zoals onderbroeken en shirtjes zonder mouwen houdt het lichaam op temperatuur. Andere voorbeelden van wielerkleding van Sport44.com zijn bijvoorbeeld fietsshirts, fietsbroeken, fietsjacks en fietssokken. Shirtjes zijn er in allerlei kleuren en vormen, zoals fietsshirts met lange en korte mouwen. Ook is er teamkleding verkrijgbaar. Allemaal gemaakt van ademende stoffen, om het lichaam zoveel mogelijk lucht te geven, maar tegelijkertijd ook te beschermen.

Een fijne wielerrenbroek is ook nooit weg. Het is zelfs een van de belangrijkste onderdelen van wielerkleding, want met een goede fietsbroek zal de wielrenner geen last hebben van zadelpijn of andere ongemakken. Hoe dat komt? Er zitten geen naden in deze broeken, zodat de stof niet kan gaan schuren of irriteren. Ga voor een korte broek voor warm weer of voor een langere broek wanneer de temperaturen wat achterblijven. Is de temperatuur echt laag, dan kunnen fietshandschoenen, armwarmers en beenwarmers opties zijn. Met de fietskleding van Sport44.com zijn wielrenners zeker van comfort en soepel vallende kleding. Zodat ze zich zonder zorgen kunnen focussen op het meest essentiƫle: de weg die onder de fietsbanden aan hen voorbij flitst. Ervaar het gevoel van vrijheid! Niets is heerlijker dan lekker op een zondagochtend of welke dag dan ook te gaan wielrennen in kleding die perfect passend is. Zo worden de prestaties alleen nog maar beter!

Comments are closed.