Italiaanse rijkdom.

Italiaanse rijkdom.

Caruso is het eigenzinnige Italiaanse merk dat zich moeiteloos staande houdt in de herenmode. De ontwerpen zijn subtiel en met gevoel voor stijl. Een uitdrukking van gratie en klasse.

The Good Italian.

De kleding van Caruso is uniek te noemen. De aantrekkelijke creaties blinken uit in stijl en attitude. Het symboliseert de goede Italiaan, de gentleman die van het leven geniet. Originele en buitengewone herenkleding. Met prachtige jackets, leather essentials, cardigans en trousers, levert Caruso verrassende mode. De subtiele afwerking ligt dan in de accessoires als stropdassen of hoeden. De materialen zijn het fijnste wol, zijde, linnen en katoen. Sommige ontwerpen zijn kenmerkend, met hun fijnzinnig patch pockets of keramische knopen. Caruso vangt de aandacht. En deze feilloze kleding is beschikbaar bij Pauw.com.

Mode met een persoonlijkheid.
Caruso is een uitermate goede match voor heren met gevoel voor elegantie en stijl. Bij de multibrand-store Pauw.com zijn de creaties van Caruso verkrijgbaar. Het is niet voor niets dat dit in het oog springend merk bij Pauw aan te schaffen is. Beiden brands typeren ze zich als connaisseurs van Italiaanse mode en het goede leven. Daarom worden de collecties aangeboden op Pauw.com. Met kundige tips en raadgeving kan het winkelteam bijstaan in de aanschaf van Caruso creaties.

Comments are closed.