Veelzijdigheid kenmerkt Jacob Cohen

Veelzijdigheid kenmerkt Jacob Cohen

De spijkerbroeken van het exclusieve merk Jacob Cohen zijn gemaakt van katoen van de hoogste kwaliteit. En dat is goed te merken wanneer je een van de broeken draagt, want comfort en elegantie gaan letterlijk en figuurlijk hand in hand. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Jacob Cohen en dat maakt dat je via pauw.com veelzijdige spijkerbroeken kunt kopen waarmee je niet alleen een perfecte pasvorm krijgt, maar ook een luxe uitstraling.

Veelzijdigheid is een van de speerpunten van dit Italiaanse spijkerbroekenmerk, dat sinds 1985 actief is in de modewereld. Met succes, want elke broek is uniek en dat is ook te merken aan het mooie aanbod op pauw.com. De spijkerbroeken hebben een klassiek tintje, maar zijn even bijzonder en comfortabel en verschillen onderling allemaal van elkaar. De handgemaakte spijkerbroeken zijn er in allerlei stijlen en maten bij pauw.com, zoals in de kleuren zwart, blauw, grijs en wit.

Neem nu het bekende model J622, een comfortabele jeans met een slim fit en een natuurlijke uitstraling. Daar maak je een echte entree mee, waar je ook bent! Deze spijkerbroek is perfect te combineren met een mooie blouse of een leuk truitje. Wat je er ook op draagt, met een spijkerbroek van Jacob Cohen weet jij zeker dat je zult stralen en dat je je zult baden in comfort!

Comments are closed.